Tanulnál valami újat? Mazsolázz szeptemberi képzéseink közül!

Tanulnál valami újat? Mazsolázz szeptemberi képzéseink közül!

2022. szeptember 01.

Újra itt az ősz, a gyerekek visszatérnek az iskolákba, és a felnőttek közül is sokan töprengenek azon, hogy valami újba fognának, valamit tanulnának. Nem titok, hogy nehéz időszak áll előttünk: a gazdasági válságból kivezető egyik út az előremenekülés lehet.

Mit jelent ez? Sok vállalkozás épp ilyenkor fog olyan beruházásokba, amikből a jövőben többletbevételt remélnek. Több családban most vásárolnak energiatakarékos háztartási eszközöket, hogy télen kevesebb legyen a kiadásuk. Mindegyik jó út, érdemes megkeresni a saját megoldásaidat.

A tanulás is egy befektetés: néhány hónap múlva versenyképes szakmával, új tudással felvértezve léphetsz ki a munkaerőpiacra. Idén érettségiztél vagy már régóta ugyanabban dolgozol, és váltanál? Éppen munkát keresel, és az ehhez vezető úton tennél egy előrevivő lépést? Fejlődnél azon a területen, amit korábban tanultál? Nézd meg, milyen tanfolyamokat kínálunk szeptemberre!

 

Olvasási idő kb.: 5 perc

Műszaki, pénzügyi, adminisztrációs vagy távpilóta-képzés?

 

A hónapot és az új tanévet a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyammal kezdjük. Ezen az 500 órás tanfolyamon alaposan megismerheted a gumi- és kerékszervizeléssel kapcsolatos feladatokat, és a tanúsítvány megszerzése után magad is beállhatsz egy műhelybe dolgozni. Autókra és más járművekre mindig szükség lesz, a megfelelő állapotú és jól karbantartott abroncs pedig a biztonságos közlekedés alapfeltétele.

A következő héten indulnak a pénzügyi képzések, mégpedig a leggyorsabban megszerezhető végzettséget kínáló tanfolyammal: ez a pénztárkezelő és valutapénztáros képzés. Bevezetés a pénzügyi világba: az órákon tanulhatsz a bankjegyekről, vizsgálatukról és felismerésükről, a pénzváltásról és pénzkezelésről, illetve az ehhez kapcsolódó ügyintézői feladatokról is. Két modul, mindössze harminc óra és már a tiéd is lehet az új szakma, amivel számos továbbtanulási lehetőség is megnyílik előtted a pénzügyi területen.

Összesen hatféle távpilóta-képzést, azaz közismertebb nevén „drónos” tanfolyamot indítunk szeptember első felében. Szerepel közöttük Basic és agrár távpilóta-képzés, az ipari képzések közül a broadcast és média, illetve a távérzékelés választható nálunk. A legkomolyabb gépekhez a merevszárnyas drónpilóta-képzést ajánljuk, és ott van még a biztonságtechnikai távpilóta-képzés is. Vitán felül a drónoké a jövő, már csak az a kérdés, hogy te is haladsz-e a korral? Válaszd a legmodernebb technikához kapcsolódó tanfolyamokat, hogy biztosan keresett tudással rendelkezz hosszútávon is!

Mire számíthatsz a hónap második felében?

 

Természetesen nem állunk meg: szeptember közepétől is várunk a legkülönbözőbb tanfolyamokkal. Indul a számítógépes adatrögzítő képzés és a szociális gondozóknak, ápolóknak hirdetett demencia-gondozó tanfolyam is, és még sok mást is tanulhatsz nálunk idén ősszel - de erről majd egy újabb cikkben!

Ha bármelyik képzésünk felkeltette az érdeklődésedet, nincs más hátra, mint jelentkezni a képzésre, amit EZEN a linken tehetsz meg.

Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg kérdésed van - tedd fel nekünk e-mailben az info@minerva90.hu címen, telefonon a 22/501-665-ös számon vagy üzenetben Facebook- vagy instagram oldalunkon. Várunk személyesen az irodánkban is a Petőfi utca 5. alatt - de mindenképpen találkozzunk tanfolyamaink egyikén!