Projektek

Projektek

Hypro4ST

Cégünk egy 6 országot átfogó, mindösszesen 17 szervezet együttűködésében megvalósuló nemzetközi projektben vesz részt 2022. júniusa óta. A projekt célja a turisztikai ágazatban a fenntartható és hibrid projektmenedzsment profil kidolgozása és képzési szintű bevezetése.

A 2025. nyarán záruló projekt eredményeiről az alábbi honlapon tájékozódhat:

https://hypro4st-project.eu/

 


Felhőalapú nyilvántartó rendszer kiépítése a Minerva 90” Kft-nél!

 

A Minerva 90” Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft. 2021.02.12. napon támogatási döntésben részesült a KKV START

INNOVÁCIÓ pályázati kiírás keretében. A 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00451 azonosítószámú pályázat keretében Felhő alapú képzés nyilvántartó rendszer kialakítására került sor.

A Minerva 90” Kft. 19 599 840 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

Projektünk legfőbb célja a felnőttképző központunk belső működését támogató innovatív rendszer kialakítása volt, amely saját tevékenységünkkel kapcsolatos adminisztrációs folyamatok megújítását és digitalizálását célozta meg. Intézményünk a Minerva 90 Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft már 1989 óta szereplője a hazai felnőttképzési piacnak. Országos lefedettségű oktatási hálóval rendelkezünk, mely teszi, hogy hallgatóink lakóhelyükhöz a lehető legközelebb jussanak piacképes képzésekhez. Intézményünk elhatározta, hogy ennek az adminisztrációs tehernek egy jelentős részét transzformálja egy olyan modern, digitális, vagy részben digitalizálható formába, amely nagyfokú könnyítést és áttekinthetőséget biztosítana a működésünkben.

Számtalan eszközt használtunk a mindennapi egyeztetések során, amely az új rendszer bevezetésével jelentősen csökkent, mivel egy felület kezeli az információk jelentős részét, melyhez bármelyik fél a maga jogosultsági szintjén képes hozzáférni, a szükséges információkat letölteni, rögzíteni.

A pályázat lehetővé tette, hogy a 32 666 400 Ft összköltségű pályázatot, 19 599 840 Ft vissza nem térítendő támogatási forrás segítségével valósítsuk meg.

A felületen rendkívüli statisztikák és kimutatások, adatbázisok, valamint a felnőttképzési törvény által előírt adatszolgáltatási kötelezettségek azonnal lekérdezhetőek automatizált algoritmusok révén, emberi beavatkozások nélkül, csökkentve a hibás, vagy nem tűpontos adatszolgáltatást.

A felhőalapú rendszernyilvántartó rendszer értékesítésével a többi felnőttképzési cég számára is lehetőséget biztosítunk működésük fejlesztéséhez.

A projekt szakmai célja megvalósult az adminisztrációs terhek jelentősen csökkentek és átláthatóbbá váltak.

A felhő alapú rendszer bárhol elérhető internet kapcsolaton keresztül.

JELENTKEZZEN MOST ONLINE!

Őszintén reméljük, hogy Önt is mielőbb képzéseink valamelyikén üdvözölhetjük!