Rólunk

Rólunk

A Minerva 90” Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft. 1989-ben alakult, immáron több mint 30 éve segítjük mindenkinek megszerezni azt a képzettséget és tudást, amelyet megálmodott magának.

Célunk az, hogy hallgatóinknak - legyen az pályakezdő, vagy tapasztalt szakember - minőségi, a mai szakmai sztenderdeknek megfelelő,

piacképes tudást adjunk át. Cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően létrehoztuk azt a Magyarország jelentős részét lefedő oktatási hálót,

amely biztosítja, hogy hallgatóink lakóhelyükhöz a lehető legközelebb jussanak piacképes képzésekhez.

Az elmúlt évtizedek alatt sok minden megváltozott körülöttünk, éppen ezért mi sem maradhattunk változatlanok. Képzéseinket jellemzően ún. blended learning formában szervezzük, azaz részben online, részben személyes részvétellel. Ezzel segítjük hallgatóinkat abban, hogy a rohanó mindennapokba be tudják illeszteni a tanulást és sikerrel vegyék a vizsgáikat.

Rólunk

Munkatársaink

Mahler Balázs- ügyvezető

Juhász Edit-operatív vezető, elérhetőség: edit.juhasz@minerva90.hu

Pereces Melinda- oktatásszervező, elérhetőség: melinda.pereces@minerva90.hu

Steiner Dorina- oktatásszervező, elérhetőség: dorina.steiner@minerva90.hu 

Lukácsné Hadarik Barbara- pénzügyi asszisztens, elérhetőség: lukacsne.barbara@minerva90.hu 

 

Minden képzési helyszínen helyi képzésszervezők segítik munkánkat.

 

 


 

A másoddiplomás és az OKJ képzések mellett az igényeknek megfelelően más képzések lebonyolítására is rendelkezünk szakember és szervezési kapacitással. Társaságunk évek óta több ezer embernek biztosítja már a tanulás zavartalan feltételeit, és mondhatjuk bátran, hogy valamennyiünk megelégedésére. Képzési központjaink megtalálhatóak: Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya, Miskolc, Győr, Szekszárd, Kecskemét, Kaposvár, Szeged, Pécs városaiban.

 

A fent említett másoddiplomás, tanfolyami OKJ képzéseken, valamint okleveles tanfolyamokon kívül Székesfehérváron 2001. óta, vagyis csaknem 20 éve foglalkozunk még iskolarendszerű OKJ képzések szervezésével is. Iskolarendszerű OKJ képzéseinket Székesfehérváron az Ybl Miklós Pénzügyi és Számviteli Szakközépiskola bonyolítja.

JELENTKEZZEN MOST ONLINE!

Őszintén reméljük, hogy Önt is mielőbb képzéseink valamelyikén üdvözölhetjük!