Találd meg a legjobb önmagad a Minerva 90 készségfejlesztő tréningjeivel!

Találd meg a legjobb önmagad a Minerva 90 készségfejlesztő tréningjeivel!

Találd meg a legjobb önmagad a Minerva 90 készségfejlesztő tréningjeivel!

Olvasási idő: kb.: 6 perc

Idén szeretnéd elérni a maximumot a munkában? Kollégáidat segítenéd a hatékonyabb, magasabb minőségű munkavégzésben? Célunk, hogy szolgáltatásainkkal támogassunk ebben a folyamatban akár egyéni, akár vállalati ügyfélként keresel meg.

Ezért kínálunk új szolgáltatásként számos olyan készségfejlesztő tréninget, amelyek pontosan ebben: a személyes és szakmai készségek magasabb szintre emelésében segítenek.

A tréning módszer interaktív és gyakorlati megközelítése lehetővé teszi, hogy a résztvevők azonnal alkalmazzák az új ismereteket a valós életből vett helyzetekben, majd a munkájuk során is.

A gyakorlatiasság és a kiscsoportos részvétel következtében a tréning hatékonyabb és eredményesebb, mint a hagyományos kurzusok. Trénereink szakértői támogatása és a csoportos részvétel tovább fokozza az élményt, biztosítva, hogy minden résztvevő kihozza a legtöbbet a képzésekből.

Kommunikációs tréningek a jobb kapcsolatokért: cégen belül és ügyfelekkel egyaránt

 

  • Létezik olyan módszer, amellyel hatékonyan kifejezheted önmagadat és érvényesítheted a számodra fontos szempontokat, miközben a beszélgetőpartner érvei is azonos hangsúlyt kapnak? Természetesen: az Asszertív kommunikációs tréningen elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyek segítenek, hogy egy vitában vagy konfliktusban mindkét fél megelégedésére szolgáló megoldások szülessenek.

  • Még ennél is alaposabb, célzottabb ismeretekre tehetsz szert Ügyfélkommunikáció és értékesítés tréningünkön. Ügyfélkapcsolati munkatársként vagy értékesítőként veled találkoznak elsőként a potenciális ügyfelek? Napi értékesítési munkában használható ismeretek, ügyfélközpontú kommunikációs technikák, gyakorlás interaktív szituációkban – ez a tréning segít, hogy valóban a cég arca és hangja lehess.

  • Vezetőként vagy vállalkozóként gyakran kerülsz tárgyalási szituációkba? Sajátítsd el Tárgyalástechnika tréningünkön a magabiztos fellépés és a céltudatos kommunikáció tudományát! Légy igazán magabiztos, és érd el céljaidat hatékony tárgyalástechnikák alkalmazásával! A tréning során praktikus gyakorlatokon keresztül fejlesztheted kommunikációs- és tárgyalókészségedet.

  • A megfelelő konfliktuskezelés mind a magánéletben, mind a munkában kiemelt terület. Nem mindegy, melyiket milyen szituációban melyik konfliktuskezelési stílust alkalmazod. Tanuld meg hatékonyan kezelni a konfliktusokat és teremts nyugodt, produktív munkakörnyezetet! A tréning során a valós életből vett helyzetekre koncentrálva fejleszted konfliktuskezelési képességeidet.

Önismereti és tervezési tréningek

Önmagunk jobb ismerete a sikeres karrier elérésének kulcsa lehet. Önismeret és karriertervezés tréningünkön felmérheted saját erősségeidet, majd ezek segítségével kidolgozhatod a karriertervedet, hogy a legtöbbet hozhasd ki a szakmai életedből! Ezt a folyamatot támogatja a Hatékony álláskeresés tréning is, amelyen elsajátíthatod a legújabb álláskeresési módszereket és trükköket. A tréning segít optimalizálni az önéletrajzodat, felkészülni az állásinterjúkra, de az önismereted növelésével a számodra ideális lehetőségek kiválasztásához is hozzájárul.

Az álláskereséshez azonban nem csupán önismeretre és a megfelelő technikák ismeretére van szükség. A hatékony időgazdálkodás elengedhetetlen ahhoz, hogy a fenti skilleket sikeresen alkalmazd. Erről szól Időmenedzsment tréningünk, ahol feltérképezzük a jelenlegi helyzetet, megkeressük az időrablókat és konkrét eszközöket mutatunk, amelyek használatával a tréning után azonnal belevághatsz az időhatékonyabb tervezésbe.

Részletek és jelentkezés a tréningekre

 

Jó hír partnereink számára, hogy a GINOP_Plusz-3.2.1-21-2021-00001 pályázat keretében Soft Skills tréningek támogatására is lehetőség nyílik, ráadásul várhatóan bértámogatás igénybevételével. A módosított pályázat megjelenése 2024 első negyedévében várható.

Partnereink és megrendelőink számára rendelkezésre áll teljeskörű pályázati menedzsment szolgáltatásunk – hogy neked már ne legyen más dolgod, mint a tréningen való részvétel.

 

Válassz tréninget, fejleszd magad, és tegyél lépéseket a siker felé vezető úton!
További információért és jelentkezésért keresd fel honlapunkat vagy lépj kapcsolatba kolléganőnkkel, Málics Bettinával a 06 22 501 663-as számon vagy a bettina.malics@minerva90.hu e-mail címen!

 

Tréningekről bővebben --> ITT

Készségfejlesztők teljes listája --> ITT