Készségfejlesztő képzések, tréningek

Készségfejlesztő képzések, tréningek

 

Mit értünk készségfejlesztő tréning alatt?

A készségfejlesztő tréningek segítenek a bennünk rejlő tudás felszínre hozásában, új készségek kialakításában, meglévő készségek fejlesztésében. Olyan képzések, melyek rövid idő alatt tudnak eredményt elérni

Rövid, gyakorlatorientált képzések, melyek középpontjában mindig egy készség fejlesztése, egy cél áll. Legyen szó önfejlesztésről, önismeretről, vagy vállalati hatékonyság növelésről, célzott tartalmának köszönhetően gyors fejlődést tesz lehetővé, ezáltal növeli az eredményességet, a teljesítményt.

 

Milyen formában valósíthatók meg a tréningek?

Tréningjeink mind nyitott csoportokban, mind zárt kihelyezett képzésként is megvalósíthatók.

Nyitott csoportjainkban lehetőség van a jó gyakorlatok megosztására, tapasztalatcserére, inspirálódásra, kapcsolatépítésre. A résztvevők különböző helyekről, különböző élettapasztalatokkal érkeznek. A képzések kis csoportos formában valósulnak meg, csoportlétszám jellemzően 8-15 fő.

Zárt csoportok esetében a tematika és a tartalom kialakítása során mindig a megrendelő igényeihez igazodunk. A képzésbe beépítjük a vállalati célokat, a megrendelő igényeire szabjuk a tartalmat. Azt szeretnénk, ha a tréning nem egy különálló képzés lenne, hanem a napi munkafolyamatok kiegészítése, a kreatív gondolkodás tere, innovatív és előre mozdító, közösségépítő program, mely hozzájárul a munkaerő megtartásához, a vállalati versenyképességhez.

 

Kiemelt tréning ajánlatunk

 

Vezetői
tréningek

Kommunikációs
tréningek

Önismereti
tréningek

Egyéb
tréningek

Vezetői kommunikáció Kommunikációs készségfejlesztés Önismeret Esélyegyenlőség - érzékenyítés
Time management Asszertív kommunikáció DISC alapú kommunikáció Energiahatékonyság - szemléletformálás
Tárgyalástechnika Hatékony ügyfélkezelés Motiváció Generációváltás a munkahelyen
Delegálás Generációk közötti kommunikáció Vezetői önismeret  
Reziliencia      
Konfliktuskezelés      

 

Ajánlatot kérek

 


 

Pályázati támogatás vállalatok részére

 

Aktuális pályázatok:

GINOP PLUSZ 3.2.1-21 A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és  termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról

A támogatási kérelem benyújtható: 2024. március 5. - 2024. június 30. között a rendelkezésre álló forráskimerülésig.

Támogatás mértéke:

 • mikro,- kis és középvállalkozások: 75 millió forint
 • nagyvállalatok: 150 millió forint

Támogatható képzések típusai:

 • Szakmai ismeretre irányuló képzés
 • Soft skill képzések
 • IKT képzés
 • Nyelvi képzés

 

Pályázati felhívás és részletek --> ITT

Tanulj velünk és vállalati cégcsoportuk tagja, az Innodbond Kft. ingyen elkészíti pályázatodat.

 


 

Kiknek ajánljuk a tréningeket?

Mindazoknak,

 • akik most állnak pályaválasztás, vagy munkahely váltás előtt és szeretnének a munkaerőpiacra úgy kilépni, hogy tisztában vannak erősségeikkel és lehetőségeikkel. Azoknak, akik szeretnének birtokában lenni azon kompetenciáknak, melyek elengedhetetlenek a sikeres és eredményes munkakereséshez, munkavégzéshez.
 • vállalatoknak, akik a hatékonyság és teljesítmény javítása érdekében szeretnék támogatni munkatársaik szakmai fejlődését és növelni a vállalat hosszú távú versenyképességét.
 • akik szeretnének fejlődni, szeretnék még jobban megismerni önmagukat, akik szeretnék kiaknázni a bennük rejlő tudást és azt eredményekre váltani.

 

Miben kapsz mást egy tréningtől, mit egy hagyományos tanfolyamtól?

 • A tréningek fókuszáltabbak, a hagyományos tanfolyamoknál a képzés tartalmát mindig a célcsoport, a résztvevők, vagy a megrendelő igényei határozzák meg. A tananyagot úgy építjük fel, hogy az aktuális, problémákra, kihívásokra reflektáljon.
 • Tréningjeink specifikus célokat és készségeket céloznak meg, a probléma megoldására, a gyakorlati alkalmazásra fókuszálnak.
 • A képzések során nagy hangsúlyt fektetünk a résztvevők közti tapasztalat cserékre, a jó gyakorlatok egymás közti megosztására. Mindig az interaktivitás és az együttműködés áll a középpontban.

 

Kérd egyedi ajánlatunkat kihelyezett munkahelyi tréningekre.

Felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal: Málics Bettina, ügyfélkapcsolati menedzser: bettina.malics@minerva90.hu

 

Ajánlatot kérek

 

 

Trénereink, akik segíthetnek céljaid elérésében:

 

 

További képzéseink --> ITT

JELENTKEZZEN MOST ONLINE!

Őszintén reméljük, hogy Önt is mielőbb képzéseink valamelyikén üdvözölhetjük!