Készségfejlesztő képzések, tréningek

Készségfejlesztő képzések, tréningek

 

Mit értünk készségfejlesztő tréning alatt?

A készségfejlesztő tréningek segítenek a bennünk rejlő tudás felszínre hozásában, új készségek kialakításában, meglévő készségek fejlesztésében. Olyan képzések, melyek rövid idő alatt tudnak eredményt elérni

Rövid, gyakorlatorientált képzések, melyek középpontjában mindig egy készség fejlesztése, egy cél áll. Legyen szó önfejlesztésről, önismeretről, vagy vállalati hatékonyság növelésről, célzott tartalmának köszönhetően gyors fejlődést tesz lehetővé, ezáltal növeli az eredményességet, a teljesítményt.

 

Milyen formában valósíthatók meg a tréningek?

Tréningjeink mind nyitott csoportokban, mind zárt kihelyezett képzésként is megvalósíthatók.

Nyitott csoportjainkban lehetőség van a jó gyakorlatok megosztására, tapasztalatcserére, inspirálódásra, kapcsolatépítésre. A résztvevők különböző helyekről, különböző élettapasztalatokkal érkeznek. A képzések kis csoportos formában valósulnak meg, csoportlétszám jellemzően 8-15 fő.

Zárt csoportok esetében a tematika és a tartalom kialakítása során mindig a megrendelő igényeihez igazodunk. A képzésbe beépítjük a vállalati célokat, a megrendelő igényeire szabjuk a tartalmat. Azt szeretnénk, ha a tréning nem egy különálló képzés lenne, hanem a napi munkafolyamatok kiegészítése, a kreatív gondolkodás tere, innovatív és előre mozdító, közösségépítő program, mely hozzájárul a munkaerő megtartásához, a vállalati versenyképességhez.

 

Kiemelt tréning ajánlatunk

 

További képzéseink, tréningjeink --> ITT

 

Kiknek ajánljuk a tréningeket?

Mindazoknak,

  • akik most állnak pályaválasztás, vagy munkahely váltás előtt és szeretnének a munkaerőpiacra úgy kilépni, hogy tisztában vannak erősségeikkel és lehetőségeikkel. Azoknak, akik szeretnének birtokában lenni azon kompetenciáknak, melyek elengedhetetlenek a sikeres és eredményes munkakereséshez, munkavégzéshez.
  • vállalatoknak, akik a hatékonyság és teljesítmény javítása érdekében szeretnék támogatni munkatársaik szakmai fejlődését és növelni a vállalat hosszú távú versenyképességét.
  • akik szeretnének fejlődni, szeretnék még jobban megismerni önmagukat, akik szeretnék kiaknázni a bennük rejlő tudást és azt eredményekre váltani.

 

Miben kapsz mást egy tréningtől, mit egy hagyományos tanfolyamtól?

  • A tréningek fókuszáltabbak, a hagyományos tanfolyamoknál a képzés tartalmát mindig a célcsoport, a résztvevők, vagy a megrendelő igényei határozzák meg. A tananyagot úgy építjük fel, hogy az aktuális, problémákra, kihívásokra reflektáljon.
  • Tréningjeink specifikus célokat és készségeket céloznak meg, a probléma megoldására, a gyakorlati alkalmazásra fókuszálnak.
  • A képzések során nagy hangsúlyt fektetünk a résztvevők közti tapasztalat cserékre, a jó gyakorlatok egymás közti megosztására. Mindig az interaktivitás és az együttműködés áll a középpontban.

 

Jelentkezz nyitott képzéseinkre, vagy kérd egyedi ajánlatunkat kihelyezett munkahelyi tréningekre.

Felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal: Málics Bettina, ügyfélkapcsolati menedzser: bettina.malics@minerva90.hu

 

Trénereink, akik segíthetnek céljaid elérésében:

 

 

Jelentkezz, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

További képzéseink --> ITT

JELENTKEZZEN MOST ONLINE!

Őszintén reméljük, hogy Önt is mielőbb képzéseink valamelyikén üdvözölhetjük!