Partnerségben a tudásért: a Minerva és a Kodolányi János Egyetem együttműködése

Partnerségben a tudásért: a Minerva és a Kodolányi János Egyetem együttműködése

2024. január 11.
Partnerségben a tudásért: a Minerva és a Kodolányi János Egyetem együttműködése

Olvasási idő: 2 perc

Képzőként célunk, hogy folyamatosan fejlesszük tanfolyamainkat, és a legmagasabb minőséget kínáljuk egyéni hallgatóink és vállalati ügyfeleink számára. Ezért szolgál nagy örömünkre, hogy bejelenthetjük cégünk és a Kodolányi János Egyetem együttműködését.  Az együttműködés érinti a felnőttképzést, és nyitott az egyetemi hallgatók számára is, számos előnyt nyújtva ezzel mindkét intézmény jelenlegi és jövőbeni hallgatói számára.

 

Célunk, hogy a két intézmény erőforrásainak egyesítésével a legjobb minőségű és leginnovatívabb szolgáltatásokat nyújthassuk hallgatóinknak és vállalati partnereinknek egyaránt. Számos olyan képzést és tréninget kínálunk, amelyek nemcsak a legfrissebb tudást és a legkorszerűbb módszereket adják át, hanem a hallgatók személyes és szakmai fejlődését is támogatják.

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy az egyetem oktatóit egyes képzéseink esetében a Minerva vendégoktatói között üdvözölhessük, így hallgatóink a jövőben a Kodolányi egyetem tanáraitól is tanulhatnak, illetve részt vehetnek az általuk kidolgozott tematikát alkalmazó képzéseken. Emellett továbbra is rendelkezésre állnak a Minerva tapasztalt oktatói, akiktől elsajátíthatják a legkeresettebb szaktudást és a munkaerőpiac folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodó készségeket.

Az egyetemi hallgatók számára kiemelten előnyös lehetőségként kínálunk több olyan iskolarendszeren kívüli szakképzést és egyéb készségfejlesztő tanfolyamot, amelyek lehetővé teszik a hallgatóknak, hogy még diákéveik alatt szert tegyenek arra a gyakorlati tudásra, amely elengedhetetlen a munkaerőpiacon való sikeres elhelyezkedéshez. Példaként a logisztikus, a kulturális rendezvényszervező vagy a mérlegképes könyvelő képzést, valamint a soft skillek tréningjeit említhetjük.

A vállalkozások tekintetében is izgalmas fejlesztéseket hoz az együttműködés. Magas színvonalú tréningjeink, mint az asszertív kommunikáció, a konfliktuskezelés vagy az időgazdálkodás, lehetőséget kínálnak a munkahelyi csapatok hatékonyságának növelésére. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal és az egyetemi oktatók részvételével célunk, hogy a céges partnereink számára is releváns és kiváló minőségű képzéseket biztosítsunk.

 

További információkért kérjük, látogass el honlapunkra, vagy vedd fel a kapcsolatot a képzésszervezőkkel az info@minerva90.hu e-mail címen vagy a +3622 501 665 telefonszámon!

Minden hallgatónknak és ügyfelünknek sikerekben gazdag 2024-et kívánunk, találkozzunk a választott képzésen!