Képzéseink januárban - ezekre jelentkezhetsz most!

Képzéseink januárban - ezekre jelentkezhetsz most!

2023. január 16.
akson-1K8pIbIrhkQ-unsplash

Januárban mindenki nagy tervekkel vág neki az új évnek. Különösen így van ez a tanulás terén, hiszen hagyományosan a január és a szeptember az évnek azok a hónapjai, amikor a tanfolyamok és képzések kerülnek a fókuszunkba.

Mi sem maradunk ki a tervezési, évkezdési lázból: számos nagyon várt képzést indítunk ebben a hónapban. Cikkünkben összegyűjtöttük, mire érdemes most jelentkezni. Ha elolvastad, ne habozz, kattints a Jelentkezés gombra!

Olvasási idő kb: 5 perc

Indulnak az eladó- és üzletvezető képzések

 

Ötféle kereskedelmi képzést találsz tanfolyami kínálatunkban, amelyeket idén januárban, illetve február első napjaiban újra elindítunk. Az üzletvezető képzés kivételével nem igényelnek előképzettséget, sőt már alapfokú végzettséggel is elkezdheted a tanfolyamokat.

Hogy miből választhatsz? Február 4-én indul az élelmiszer-eladó tanfolyam, és ezzel egyidőben a műszaki és a ruházati eladó, illetve a drogerista vagy másnéven gyógynövényeladó képzés. Az üzletvezető tanfolyam a korábban végzett hallgatóink számára már január 28-án megkezdődik, de akik most vágnának bele a kereskedelem tanulmányozásába, azoknak kombinált eladó + üzletvezető 2in1 képzést is indítunk február 4-től. Ez utóbbi képzéstípus rövidebb, mint ha külön-külön iratkoznál be valamelyik eladói, majd később az üzletvezetői tanfolyamra, és természetesen az ára is kedvezőbb.

Válassz gépkezelő tanfolyamaink közül!

 

Többféle nehézgép, földmunkagép és targoncakezelői képzésünk kezdődik meg január 27-én székesfehérvári és budapesti helyszínnel. Válassz a honlapunkon található listából, ha munkagépes jogosítványt szeretnél szerezni, építkezéseken, mezőgazdaságban, raktárban dolgoznál vagy egy targoncakezelői képesítéssel jobban boldogulnál a jelenlegi munkádban. Ha a vállalkozásodban vagy a cégednél szükség van képzett gépkezelőkre, keress meg minket az esetleges csoportos képzések lehetőségeivel kapcsolatban! A képzésekről bővebben itt olvashatsz.

 

 

 Milyen képzések indulnak még?

 

Tavaly került be tanfolyamaink közé a regeneráló wellness szakember, azaz a korábbi alakformáló masszőr tanfolyammal egyenértékű képzés. Mindazoknak ajánljuk ezt a képzést, akik másoknak szeretnének segíteni abban, hogy jobban érezzék magukat: a masszázs ellazít, segít az egészség megóvásában, a jobb közérzet elérésében. Számos lehetőség áll előtted, hogy ebben a szakmában dolgozz: a szépségszalonoktól, hotelektől, wellness létesítményektől kezdve a saját vállalkozásig. Előnye, hogy mellékállásban, akár néhány óránként is végezhető. A tanfolyam január 28-án indul, a képzéssel és a lehetőségekkel kapcsolatban ezt a korábbi cikkünket ajánljuk.

Talán meglepő, hogy január 27-e a méhész képzés első napja, hiszen ilyenkor a méhek még nyugalmi időszakukat élik. Mire azonban a gyakorlatra kerül a sor, már tudsz majd foglalkozni velük, addig pedig bőséges elméleti tudással gazdagodhatsz. Az időpont oka még a kötött vizsgaidőpont - emiatt, ha kacérkodsz a méhész szakmával akár hobbiként, akár jövedelemkiegészítésként vagy főállásként, ne késlekedj a jelentkezéssel!

Egyik legnépszerűbb képzésünk, az irodai asszisztens szakmákhoz elengedhetetlen számítógépes adatrögzítő tanfolyam is január végi, pontosabban 28-ai kezdéssel várja a jelentkezőket. Ez a képzés segít neked, ha a munkádhoz szükség van a különböző irodai szoftverek, szövegszerkesztők, táblázat- és adatbáziskezelők ismeretére, ha digitális tudást szeretnél szerezni vagy ha fizikai területről váltanál irodai munkára.

Keress minket bővebb információért!

 

Reméljük, hogy ez a cikk segített átlátni, rendszerbe foglalni, hogy mire számíthatsz tőlünk január második felében. Hamarosan jelentkezünk a későbbiekben induló tanfolyamainkról szóló híradásokkal is! Ha akár a fent említettekkel, akár más képzésekkel kapcsolatban kérdésed van, keresd bátran képzésszervezőinket. Szeretettel várunk képzéseinken 2023-ban is!

E-mail címünk: info@minerva90.hu

Telefon: 06 22 501 665

Kövesd Facebook- és Instagram oldalunkat a friss információkért!