Gépkezelő tanfolyamok - széles választék, új képzési rendszer!

Gépkezelő tanfolyamok - széles választék, új képzési rendszer!

Gépkezelő tanfolyamok - széles választék, új képzési rendszer!

Gyerekkori álmod volt munkagépet vezetni? Mindig lelkesen figyelted a hatalmas markolókat és darukat? Építőiparban dolgozol és hasznát tudnád venni egy munkagépes jogosítványnak? Raktáros szeretnél lenni, vagy már raktárban is dolgozol, de még nincs targoncás képesítésed? Most megszerezheted!

Ha vállalkozásod van, és szükséged van képzett gépkezelő szakemberekre, akkor is keress minket: hamarosan indulnak képzéseink - legyen szó földmunkagépekről, targoncáról vagy szállítógépekről, rakodógépekről vagy útépítő munkagépekről.

Olvasási idő kb.: 5 perc

Targoncára fel!

 

A legújabb ITM rendelet alaposan átírta a gépkezelő képzések szervezésének feltételeit és az oktatás mikéntjét. A korábbi 33 gépcsoport helyett immár 82 tartozik a hatósági képzésekhez. Megjelent egy új gépkategória, és a korábbi kategóriák is további gépcsoportokkal egészültek ki. Új elméleti tantárgyak kerültek a tananyagba, a vizsga pedig szóbeli résszel egészült ki.

Az egyik legnépszerűbb gépcsoport, amelyre a legtöbben igyekeznek jogosítványt szerezni, a különféle targoncák, szállítógépek kezelése. Nem véletlenül - hiszen targoncavezetőre a legtöbb gyártócégnél, raktárban, kisebb és nagyobb áruházban, szállítmányozó cégnél, lerakatoknál, repülőtereken és sok más munkahelyen is szükség van. A nagyobb városok környékén se szeri, se száma az olyan cégeknek, amelyek targoncás jogosítvánnyal rendelkező szakembereket keresnek. A Minervánál háromféle targoncakezelői tanfolyamra jelentkezhetsz:

  • gyalogkíséretű targonca-kezelői képzés
  • vezetőállásos targonca-kezelői képzés,
  • vezetőüléses targonca-kezelői képzés.

A képzés elméleti részében megtanulhatod az általános munkavédelmi és elsősegélynyújtási ismereteket, beavatunk az üzemeltetés és a technológia rejtelmeibe és a szakirányú, kifejezetten az adott géphez kötődő tudnivalókat is megtudhatod. Mindössze öt alkalom hétköznap vagy hétvégén, és már tiéd is a megfelelő tanúsítvány!

A targoncakezelő tanfolyamon kívül számos más gépkezelői képzést is megtalálhatsz kínálatunkban, ezekről érdeklődj irodánkban!

További gépcsoportok

 

Az említett targoncavezetői képzés mellett számos más gépkategóriában és gépcsoportban állunk egyéni és céges ügyfeleink részére akár több városban is. A gépcsoportok és géptípusok listája innen letölthető. Szerepelnek benne a földmunkagép-kezelői tanfolyamok mellett az alapozás-, közmű- és fenntartási gépkezelők vagy az emelő- és rakodógépkezelői tanfolyamok, de ez még nem minden! Útépítő- és rakodógép-kezelő képzést is tudunk biztosítani, természetesen a már említett targoncakezelő képzések mellett. Az egyes gépcsoportokba a legkülönbözőbb munkagépek tartoznak: univerzális földmunkagép, kotrógép, földgyalu, különböző úthengerek, talajfúrók, kábel- és csőfektető gépek. Külön csoportot alkotnak az emelőgépek: idetartozik a teherautók emelőhátfalának kezelése, a szerelőkosaras gépek, a torony- és más daruk és rakodógépek. Az útépítő- és karbantartó gépek között pedig megtalálhatók a maró-, bontó- és vágógépek, az útburkolai jelfestők, sószórók és hótolók, de az alagútépítő gépek is - még mindig a teljesség igénye nélkül.

Aki az említett tanfolyamok egyikét elvégzi - vagy éppen egy olyat, amit itt nem említettünk, de a listában megtalálható -  olyan szakemberré válik a saját géptípusán, aki szakszerűen és biztonságosan kezeli az adott gépet, és képes betölteni az ahhoz kapcsolódó legjellemzőbb munkaköröket, foglalkozásokat. Magabiztos tudás birtokában az ilyen végzettséggel rendelkező szakember üzembiztosan, szakszerűen, a munkavédelmi-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat betartva önállóan is magas színvonalon ellátja feladatát, kezeli a rábízott gépet.

Céges ügyfeleknek

 

Gépkezelői tanfolyamainkon csoportos képzéseket is vállalunk céges partnereink számára. Amennyiben vállalkozásodban szükség van olyan szakképzett gépkezelőkre, akik szakszerű, gazdaságos és környezettudatos gépkezelői tudás birtokában, megfelelő elméleti tudással, szerkezettani, üzemeltetési és technológiai ismeretek birtokában végzik munkájukat az adott munkagéppel - keress minket egyedi árajánlatért!

 A gépkezelő tanfolyamok általános leírását holnapunkon megtalálhatod - további részletekért keresd Melit a melinda.pereces@minerva90.hu e-mail címen vagy a  22/501 665-ös telefonon. Ha már eldöntötted, hogy szeretnél jelentkezni a képzések egyikére, ide kattints a jelentkezési lapért: https://www.minerva90.hu/online-jelenetkezesi-urlap.

A gépkezelő tanfolyamok mellett számos más műszaki vagy logisztikai jellegű tanfolyamot kínálunk, ilyen többek között a raktáros, a nyílászáró-beépítő és árnyékolástechnikai szerelő vagy akár a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam. Néz körül bátran képzéseink között, töltsd ki a jelentkezési lapot és találkozzunk a tanfolyamon!