Ajándékozz képzést karácsonyra! - Ezeket ajánljuk

Ajándékozz képzést karácsonyra! - Ezeket ajánljuk

2022. november 14.
ben-white-1ujXUwqLfO8-unsplash

A tudás a legjobb befektetés - gyakran halljuk ezt a mondatot, és az élethosszig szóló tanulás fontossága mellett is sok-sok érvet felsorolhatunk. Eközben közeleg a karácsony, és idén bizony talán még tudatosabban érdemes meggondolnunk, hogy kinek mit szánunk ajándékba. Én egy ideje felhagytam már a tárgyak halmozásával. Korábban gyakran éreztem a kényszert, hogy olyan ismerősöknek is adjak valamit, akikről nem tudok olyan sokat, és nehezen találnék ki igazán személyes ötleteket. Ilyenkor jött el az illatszercsomagok, a gyertyák, a dísztárgyak ideje - amikről később kiderült, hogy a szándék ellenére sokszor egyáltalán nem okoztak örömet, inkább csak bosszúságot. Aztán a közeli családban is elkezdtük átgondolni az ajándékozási szokásainkat, és rájöttünk, hogy egy-egy közös élménynek sokkal jobban örülünk, mint a bármennyire is személyes tárgyi ajándékoknak.

Innen már csak egy lépés a tudás ajándékozása - hiszen ha van olyan családtag, akiről tudjuk, hogy szeretne elvégezni egy tanfolyamot, szüksége lenne valamilyen képzésre, akkor az lehet a legjobb ajándék a számára, ha segítünk neki ehhez hozzájutni. Akár a teljes tágabb család is összefoghat ebből a célból, de az is jó lehetőség, ha nyittok egy „alapot” a tanfolyam megvásárlásának céljával. Ha nem is jön össze a teljes összeg karácsonyra, a következő ünnepek alkalmával összedobhatjátok, és persze a megajándékozott is kipótolhatja. Micsoda öröm lesz, amikor végre beadhatja a jelentkezést - hát még, amikor kezében tartja a tanúsítványt, vagy elhelyezkedik az új képzettségének megfelelően!

Olvasási idő kb.: 5 perc

Milyen tanfolyamot érdemes ajándékozni?

 

Talán mondanom sem kell, hogy a legfontosabb, hogy a megajándékozott örüljön az ajándéknak! Annak válassz képzést karácsonyra, akiről tudod, hogy régóta szeretné elvégezni azt, aki már többször emlegette, hogy szívesen részt venne rajta, minden vágya egy új tanfolyam elvégzése - csak éppen eddig a tanfolyam ára vagy az időfaktor akadályt jelentett. Ha az utóbbi, akkor azt is gondold át ajándékozás előtt, hogy ebben hogyan tudod segíteni az illetőt. Egy másik családtag ajándéka lehet akár az is, hogy vigyáz a gyerekekre a tanfolyam ideje alatt, vagy más módon segítetetek az idő felszabadításában.

Van néhány olyan képzésünk, amit szinte bárkinek ajánlhatunk. Ha például tudod, hogy akit megajándékoznál, annak nagy szüksége van korszerű számítógépes ismeretekre, válaszd a számítógépes adatrögzítő képzést. Ezt szerencsésebb lenne irodai asszisztens tanfolyamnak nevezni, hiszen minden olyasmit tartalmaz, amire ebben a munkakörben szükség lehet. Ideális azoknak, akik jelenleg fizikai területen dolgoznak, de szeretnének irodában elhelyezkedni.

Több családot is ismerek, ahol az idősebb generáció méhészkedéssel foglalkozik, a fiatalok pedig lassan átveszik a stafétabotot, de még nem szerezték meg a szükséges végzettséget. Nekik ajándékozható a méhész tanfolyamunk - ezzel nem tesszük a vállukra azt a kötelezettséget, hogy ebben a szakmában kell elhelyezkedniük, de ellátjuk őket a megfelelő tudással a hobbiméhészkedéshez.

Néhány évvel ezelőtt nagy slágerajándéknak számítottak a különböző drónok. A legkisebb és legegyszerűbb, játék kategóriába tartozó hobbidrónok kivételével azonban ma már tanfolyam elvégzéséhez kötött a drónreptetés. Lepd meg drónok iránt érdeklődő családtagodat akár önmagában, akár az ajándékba vásárolt drón mellé a megfelelő képzéssel! Ezek általában rövid, gyorsan elvégezhető és gyakorlati tanfolyamok, és ha megtetszik a megajándékozottnak, továbbis képezheti magát nálunk!

Tréningek, workshopok

 

Tudjuk, hogy tanfolyamot nem könnyű ajándékba választani - biztosnak kell lenni abban, hogy aki kapja, örülni fog a lehetőségnek, és valóban élni is fog vele. A különböző rövid, néhány napos tréningek azonban bárkinek ajánlhatók, aki szívesen tanul, fontos neki az önismeret és az önfejlesztés. Kínálatunkban találhatsz stresszkezelési tréninget, informatikai alapokat adó képzést, önismereti fejlesztést, sőt akár szülői kompetenciák fejlesztésére is jelentkezhetsz akár a pároddal együtt is.

Nézz körül a tanfolyami oldalunkon, hiszen számos lehetőség közül válogathatsz! Még van idő az ünnepekig, akár ki is puhatolhatod, pontosan minek örülne az a családtagod, akire gondoltál - vagy kérd te magad ajándékba a kiválasztott képzést!

Keress minket bátran, bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk az ajándékozási lehetőségekkel kapcsolatban az info@minerva90.hu e-mail címen vagy a 22/501 665-ös telefonszámon! Kövess minket Facebook és Instagram oldalainkon, ahol mindig friss információkat találsz az éppen aktuális képzéseinkről, és ahol üzenetet is írhatsz nekünk!