Januártól újra eladó és üzletvezető képzések!

Januártól újra eladó és üzletvezető képzések!

2022. november 24.
bernard-hermant-nHRXNv2qeDE-unsplash

Még csak most kezdődik a karácsonyi készülődés, az első hidegebb napokat éljük. Ma még decembert sem ír a naptár, mégis, már ilyenkor érdemes arra gondolni, milyen terveket szeretné szőni 2023-ra.

Nekem ilyenkor már legalább nagy vonalakban ott van néhány dolog a fejemben: hova szeretnék eljutni, milyen rendszeres szokásokkal vagy tevékenységekkel szeretnék foglalkozni - és ha valamit tanulni szeretnék, akkor már ilyenkor utánanézek annak, hogy a következő évben hol és mikor, illetve milyen feltételekkel lesz erre lehetőségem.

Nálunk, a Minervánál a legnépszerűbb képzések közé tartoznak a különféle kereskedelmi tanfolyamok. Nem véletlen: eladókra és üzletvezetőkre folyamatosan szükség van. A különböző kereskedelmi láncok, de a kisebb boltok is rendszeresen keresnek szakképzettséggel rendelkező alkalmazottakat. Az üzletek munkaerőhiányra panaszkodnak, és egyre kedvezőbb állásajánlatokkal, hirdetésekkel, juttatásokkal igyekeznek magukhoz csábítani a munkát keresőket. Az elérhető fizetés is magasabb, mint több más szektorban - ezekre a képzésekre tehát igazán érdemes jelentkezni.

Olvasási idő kb. 5 perc

Mikor való neked az eladó szakma?

 

Jó, ha tudod, hogy - legyen az hagyományos kisbolt vagy hipermarket - az eladók nem csupán a pultban vagy a kasszában állnak, hanem több más területen is segítenek minket, vevőket a vásárlási döntéseinkben. Ellátnak tanácsokkal, és rengeteg háttérmunkában vesznek részt, hogy az üzlet gördülékenyen működhessen, és mi vásárlók is gyorsan mehessünk tovább a dolgunkat intézni.

A legtöbb helyen eladónak lenni pörgős munka - persze mindenütt vannak nyugisabb és mozgalmasabb időszakok, és az év különböző szakaszaiban szezonok is. Sporstzaküzletben inkább az ősz és a tavasz sűrű, ajándékboltban az ünnepek környéke, de például az élelmiszerboltokban folyamatosan vannak vevők. Az sem mindegy, hogy egy kis falusi közértben dolgozol, vagy egy központi pláza legnagyobb ruházati boltjában. A legtöbb helyen a munkakör része a polcrendezés, a raktárkészlet rendben tartása, a különböző szezonokra való felkészülés és persze a pultban és a kasszánál töltött idő is. Eladónak lenni rengeteg tapasztalat megszerzését is jelenti: megismered a különböző árucikkeket, speciális szakismereteket tanulhatsz. A legtöbb üzletben bizonyos mértékű fizikai munkavégzést is vállalnod kell majd. Akkor jelentkezz tehát eladónak, ha érdekes és sokrétű munkára vágysz, szívesen kommunikálsz emberekkel és jól dolgozol együtt másokkal csapatban.

Januártól induló képzéseink

 

Mind az ötféle kereskedelmi képzést elindítjuk idén januárban is. Az üzletvezető képzés kivételével nem igényelnek előképzettséget, és már alapfokú vétgzettséggel is elkezdheted a tanfolyamokat.

Az ötféle képzés között megtalálod:

Várunk téged tanfolyamainkon, amelyek mindegyike elérhető személyes oktatás keretében is pénteki és szombati napokon, vagy online kontaktórákkal. A képzések pontos hosszával, árával és minden egyéb információval kapcsolatosan keresd képzésszervezőinket az info@minerva90.hu e-mail címen vagy a 22 501 665-ös számon. Kövesd Facebook- és Instagram oldalainkat, ahol üzenetben is szívesen válaszolunk minden kérdésedre!