Ezek a képzések indulnak szeptemberben

Ezek a képzések indulnak szeptemberben

2023. augusztus 07.
akson-1K8pIbIrhkQ-unsplash

Közeledik a nyár vége – ez sokakban szomorú érzéseket kelt, de van, akiben épp ilyenkor buzog fel a tettvágy! A szeptember olyan, mint egy kis január: terveket kovácsolunk, bizonyos szempontból új évet kezdünk. Tökéletes idő ez arra, hogy szakmát válts vagy valami újba kezdj – de legalábbis megtedd velünk az első lépéseket.

A tanulás befektetés: ha most belevágsz egy képzésbe, néhány hónap múlva versenyképes szakmával, új tudással felvértezve léphetsz ki a munkaerőpiacra. Idén érettségiztél vagy már régóta ugyanabban dolgozol, és váltanál? Éppen munkát keresel, és az ehhez vezető úton tennél egy előrevivő lépést? Fejlődnél azon a területen, amit korábban tanultál? Nézd meg, milyen tanfolyamokat kínálunk szeptemberre!

Olvasási idő kb.: 5 perc

Műszaki, kereskedelmi vagy wellness képzés?

 

A hónapot és az új tanévet a gépkezelő tanfolyamokkal indítjuk. Tízféle különböző gép kezelését oktatjuk, de honlapunkról letöltheted a teljes gépcsoport-listát, és ennél még jóbal többől választhatsz. Építkezés, mezőgazdaság, településkarbantartás – a gépkezelő jogosítvánnyal több terület is megnyílik előtted, ráadásul külföldön is keresett szakmáról van szó.

Szintén még az első héten indul a munkavédelmi előadó képzés. Ha van érettségid és érdekel a vállalatok működése, illetve a biztonság, ez lehet a neked való szakma. Olvasd el honlapunkon a képzésleírást, épp most aktuális a jelentkezés!  

Szeptember közepétől kezdenek sűrűsödni a képzések. Ekkor indul egyik legnépszerűbb képzésünk, az irodai asszisztens tanfolyam. Ha ezt elvégzed, mindössze néhány hónap alatt lehetőséged lesz elhelyezkedni vállalatoknál vagy az állami szektorban – bárhol, ahol alapvető irodai feladatokat, dokumentációkezelést kell végezni. Ideális azoknak, akik most váltanának fizikai munkáról szellemire!

Azoknak, akik épp azon törik a fejüket, mihez kezdjenek szeptembertől, ha idén nem jött össze a felvételi, ajánljuk a logisztikus és a szállítmányozó tanfolyamainkat. Ha gazdasági területre jelentkeztél, és később multinacionális cégnél szeretnél elhelyezkedni, bátran jelentkezz ezek egyikére. Önmagukban is alkalmassá tesznek a munkavállalásra, de kiváló alapot szolgáltatnak ahhoz is, hogy később diplomát szerezhess a területen.

Érkeznek az eladóképzések is: mind az ötféle kereskedelmi képzést elindítjuk idén szeptemberben. Az üzletvezető képzés kivételével nem igényelnek előképzettséget, és már alapfokú végzettséggel is elkezdheted a tanfolyamokat. Az ötféle képzés között megtalálod:

Amit még fontosnak tartok kiemelni, az a manikűrös és körömdizájner, valamint a regeneráló wellness szakember (korábbi nevén alakformáló masszőr) tanfolyam. Mindkettő népszerű, ne halogasd a jelentkezést, hogy legyen helyed a képzésen! A népszerűség oka többek között abban rejlik, hogy ezek olyan szakmák, amelyeket akár részmunkaidőben, a meglévő állásod mellett, jövedelemkiegészítésként is elkezdhetsz.

Ezzel még nincs vége – hamarosan egy újabb cikkel jelentkezünk és folytatjuk a szeptemberben induló képzések felsorolását! Téged milyen tanfolyam érdekelne?

Ha bármelyik képzésünk felkeltette az érdeklődésedet, nincs más hátra, mint jelentkezni a képzésre, amit ezen a linken tehetsz meg.

Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg kérdésed van - tedd fel nekünk e-mailben az info@minerva90.hu címen, telefonon a 22/501-665-ös számon vagy üzenetben Facebook- vagy instagram oldalunkon. Várunk személyesen az irodánkban is a Petőfi utca 5. alatt - de mindenképpen találkozzunk tanfolyamaink egyikén!