Sportkarrier-közelebb az álmaidhoz

Sportkarrier-közelebb az álmaidhoz

2024. március 19.
Sportkarrier-közelebb az álmaidhoz

A sport világa mindig is izgalmas és inspiráló terület volt. Nemcsak azért, mert mindannyian szeretünk drukkolni a kedvenc csapatunknak, a szívünkhöz közel álló egyéni sportolóknak. Azért is, mert már az amatőr szinten, hobbiból vagy az egészségünk érdekében végzett mozgás is érezhető pozitív hatással van az életünkre.

A sport az emberek fizikai és mentális teljesítményét egyaránt fejleszti. Jó hír, hogy egyre több gyerek, fiatal és felnőtt köteleződik el valamilyen sportág mellett – nem véletlen, hogy az elmúlt években egyre növekszik a sporttal kapcsolatos képzések iránti érdeklődés is. Az ágazatban rejlő lehetőségek sokak számára nyújthatnak kihívásokkal teli és kielégítő karrierlehetőségeket edzőként, sportoktatóként, instruktorként.

Lehetsz középiskolás, egyetemista, vagy rendelkezhetsz középfokú vagy felsőfokú végzettséggel – ha vágysz a tanulásra, a fejlődésre, és elkötelezett vagy egy adott sportág iránt, akkor ez az út előtted is nyitott! Szerezz új ismereteket a sport területén, növeld a szakmai tapasztalataidat és az elméleti tudásodat, hogy másoknak is segíthess elérni a céljaikat.

Sportedzőként te lehetsz a kulcs ahhoz, hogy a hozzád forduló sportolók kimagasló teljesítményt nyújthassanak és elérjék az álmaikban megfogalmazott sportkarriert.

 

Olvasási idő: kb. 5 perc

Sportedzői képzések a Minerva 90 kínálatában

 

A sporttal kapcsolatos karrier nem kizárólag a sportolóé. Edzők és oktatók nélkül mindaz a siker, amelyet a magyar sportolók helyi, országos, európai, sőt világszinten elértek, nem jöhetett volna létre. De nem csupán ezért tartottuk fontosnak, hogy mi is elindítsuk sportedzői és fitness instruktor tanfolyamainkat – hanem azért is, mert a sport által elérhető egészség és jó közérzet olyan értékek, amelyek mellett a Minerva 90 is büszkén teszi le a voksát.

Milyen sporttal kapcsolatos képzéseket kínálunk?

  • Sportedző (kosárlabda) – ahol az igazolt sportági jártassággal rendelkezők olyan szakemberekké válhatnak, akik képesek a kosárlabda technikai elemei, a taktika és a játékrendszer oktatására, a sportolók és csapatok képzésére. Megfelelő elméleti és gyakorlati tudással igazi sikerekhez segítheted a kezed alatt fejlődő csapatot!
  • Sportedző (úszás) - az a szakember, aki célirányosan tervezi, szervezi és irányítja az úszók és csapatok rövid-, közép- és hosszútávú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a különböző úszásnemeket, értékeli az edzésmunkát, tisztában van a korszerű pedagógiai- és edzéselvekkel. A versenysportolók mellett a szabadidősportolók, egészséges életmódra törekvők is bátran fordulhatnak hozzá.
  • Sportedző (testépítés-fitness) – akivel az edzőteremben találkozol. Ő az, aki pontosan tudja, melyik gép mire való és hogyan kell használni. Teremedzőként segít azoknak, akik önállóan végzik az edzéseket, de tarthat csoportos órákat, személyi edzést is, és táplálkozási tanácsot is adhat.
  • Sportszervező – a háttérben jelen lévő mozgatórugó minden sportegyesület, csapat munkájában. A sportszervező rendelkezik azzal a humán erőforrás-fejlesztéssel kapcsolatos, szervezési és gazdasági tudással, amely elengedhetetlen egy szervezet sikeres sporttevékenységéhez.

Képzéseink 320 órásak, ez 6-8 hónapot jelent – kivéve a sportszervező tanfolyamot, amelyet már 130 órában elvégezhetsz. A jelentkezéshez érettségire, illetve a megfelelő sport területén igazolt jártasságra van szükség. Jelentkezés esetén részletfizetési lehetőséget és különféle kedvezményeket kínálunk, hiszen célunk minél több ember számára elérhetővé tenni az oktatást és a sportkarrier építését.

Legyen szó sportedzői karrierről vagy sportszervezői pozícióról, tanfolyamaink segíthetnek a kívánt karrier elérésében és a szakmai siker útján való haladásban. Jelentkezz most – ha pedig kérdésed lenne, keress minket az info@minerva90.hu e-mail címen vagy a +36 20 283 0442-es telefonszámon. Szeretettel várunk a képzésen!