Légy profi a táblázatok világában: Excel képzések az alapoktól

Légy profi a táblázatok világában: Excel képzések az alapoktól

2024. január 15.
Légy profi a táblázatok világában: Excel képzések az alapoktól

olvavási idő kb.: 3 perc

2024-ben egy teljesen új fejezetet nyitunk a képzéseinkben: várjuk a tanulni vágyók, illetve a cégek jelentkezését Microsoft Excel tanfolyamokra kezdőtől a haladó szintig.

Diagramok, kimutatások, függvények? Bárkinek, aki irodában dolgozik és számítógépet használ, ma már elengedhetetlen a legnépszerűbb táblázatkezelő program ismerete. Szokták mondani, hogy ha az Excel nem lenne, talán az egész gazdaság működése leállna – ennyire elterjedt és ilyen sok funkcióra alkalmas ez a program.

Most ismerkednél meg az Excel világával, vagy bővítenéd ismereteidet? Már haladó vagy, és speciális alkalmazásokban mélyülnél el? Bármelyik legyen is igaz rád, kínálatunkban megtalálod a számodra megfelelő tanfolyamot.

Kezdőknek: Az alapoktól a gyakorlott felhasználóvá válásig

Azoknak, akik jelenleg ismerkednek az Excel alapjaival, kezdő tanfolyamunk segít eligazodni a táblázatok és képletek világában. Könnyedén elsajátíthatják az alapvető funkciókat és készségeket, amelyek szükségesek a hatékony munkavégzéshez.

Középhaladóknak: Magabiztos Excel használat

A már tapasztaltabbak számára középhaladó tanfolyamunk nyújt megoldást. Már meglévő tudásukat további szintre emelhetik, megismerve a bonyolultabb képleteket, adatelemzési módszereket és eszközöket, amelyeket a mindennapi munkavégzés során alkalmazhatnak.

Haladóknak: Válj az Excel mesterévé

Ha nagyméretű adatbázisokkal dolgozol és középhaladó szintű tudásod bővítésére van szükség, vagy szeretnéd a vállalkozásod folyamatait automatizálni és belekóstolni a makróírásba, ez a tanfolyam neked szól. Akkor is ajánljuk, ha egyszerűen megtetszett az Excel, és szeretnéd a legjobban kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.

 

Kiemelt szolgáltatásunk: Céges Excel tréningek

Cégek, vállalkozások számára egyedi lehetőséget kínálunk. Csoportos Excel tréningjeink céges igényekre szabottak, segítve az alkalmazottakat a hatékony adatkezelésben, riportkészítésben és a mindennapi munkafolyamatok automatizálásában. A tematika a vállalat célkitűzéseihez igazítható, hogy a lehető legjobban támogassa a cég optimális működését.

 

A képzések rugalmasan, online végezhetők. A Kodolányi János Egyetem hallgatói számára extra kedvezményeket kínálunk! Csoportos vállalati igény esetén pedig egyedi ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Az Excel tudás megszerzése sosem volt ilyen egyszerű és személyre szabott.

Várunk téged vagy csapatodat is, hogy a Minerva kiváló szakemberei vezetésével elindulj az Excel világában! Bővebb információért keresd kolléganőnket, Málics Bettinát a bettina.malics@minerva90.hu e-mail címen!

 

Excel képzésekről bővebben

Tanfolyamok listája