Ezekre a képzésekre számíthatsz februárban

Ezekre a képzésekre számíthatsz februárban

2023. január 30.
Ezekre a képzésekre számíthatsz februárban

Hihetetlen, de máris eltelt egy hónap! Tudom, ez így lesz egész évben, tehát tulajdonképpen nem is meglepő. Elindultak a 2023-as képzések, de folyamatosan tele vagyunk tervekkel, és keressük, hogy mik a hozzánk fordulók, a tanulni vágyók, illetve a munkáltatók igényei. Így a hónap végén olvassátok el, milyen tanfolyamokkal várunk benneteket februárban! Ha elolvastad a cikket, és az egyik - vagy akár több - képzés beindította a fantáziádat, a Jelentkezés gomb megnyomásával könnyen és gyorsan jelezheted is ezt felénk.

 

Olvasási idő kb.: 5 perc

Újraindítjuk legnépszerűbb tanfolyamainkat

 

Bár az eladóképzéseket januárban is elindítottuk, az akkori résztvevők február végére meg is szerzik a tanúsítványainkat, így akkor - de legkésőbb március első napjaiban - várjuk a következő tanfolyami csoportokat! Ötféle kereskedelmi képzés közül választhatsz, amelyek nem igényelnek előképzettséget, sőt már alapfokú végzettséggel is elkezdheted a tanfolyamokat. Kivétel ez alól az üzletvezető tanfolyam, amelyet bármely eladóképzés után, folytatásként végezhetsz. A választható képzések között megtalálod az élelmiszer-eladó tanfolyamot, amellyel egyidőben indul a műszaki és a ruházati eladó, illetve a drogerista képzés is. Az üzletvezető tanfolyamra a korábban végzett hallgatóknak most egy kicsit várni kell, de aki most kezd, és már előte tudja, hogy nem áll meg az eladóképzésnél, az választhatja a kombinált eladó + üzletvezető 2in1 képzést is.

Szintén a legnépszerűbbek közé tartozik a számítógépes adatrögzítő tanfolyam, amelynek elvégzésével alkalmassá válsz a legtöbb irodai ügyviteli munkára. Ez a képzés lehet a belépőd, ha eddig fizikai munkát végeztél, vagy most térsz vissza a munka világába, és irodában szeretnél elhelyezkedni. Hogy miről szól? Irodai szoftverek, szövegszerkesztők, táblázat- és adatbáziskezelők ismerete, ha digitális tudás, archiválás, dokumentumok digitalizálása, azaz naprakész tudás a dokumentációval és ügyviteli kérdésekkel kapcsolatos témákban.

Rendkívül nagy népszerűségnek örvend a manikűrös és körömdizájner képzés, amelyet most két helyszínen, Székesfehérváron és Győrben indítunk. Ha körmös szeretnél lenni, szépségszalonban dolgoznál, érdekel ez a szép szakma, akkor mindenképp jelentkezz erre a tanfolyamra!

Társadalombiztosítási és bérügyintéző asszisztens

 

Nemrég írtunk bővebben a TB- és bérügyintéző asszisztens képzésről, amely kiváló lehetőséget nyújt mindazoknak, akik régóta szemeznek a munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyammal, de nem rendelkeztek a szükséges előképzettséggel. Most csupán érettségi vizsga birtokában jelentkezhetsz az asszisztens képzésre, és a tanúsítványt megszerezve akár munkába is állhatsz a területen! Később pedig továbbtanulhatsz az ügyintézői végzettségért.

Milyen képzések indulnak még?

 

Már végzett egészségügyi kártevőirtó vagy, vagy éppen most jársz erre a képzésre? Februárban továbbtanulhatsz, hogy egészségügyi gázmester legyen belőled, és még profibban végezhesd a munkádat. Ha rendelkezel 6 hónapos gyakorlattal, mindenképpen érdemes jelentkezned, hogy bővítsd szaktudásodat és a lehetőségeid körét!

Indul a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam is - már most sok a jelentkező, ezért ha téged is érdekel a  képzés, mielőbb add be a jelentkezésed., nehogy lemaradj a csoportról!

Továbbra is várják a jelentkezőket a gépkezelő képzések számos helyszínen és géptípussal. Mindenképpen érdeklődj irodánkban, ha gépkezelői jogosítványt szeretnél szerezni!

Keress minket bővebb információért!

 

Reméljük, hogy ez a cikk segít átlátni a februárban induló tanfolyamainkat. Facebook- és instagram oldalunkon folyamatosan hírt adunk az aktuálisan induló tanfolyamokról, kövess minket ezeken a felületeken is! Hamarosan jelentkezünk a későbbiekben induló tanfolyamainkról szóló hírekkel. Ha akár cikkben említettekkel, akár más képzéssel kapcsolatban kérdésed van, keresd bátran képzésszervezőinket. Szeretettel várunk tanfolyamainkon! E-mail címünk: info@minerva90.hu