Kedvezményeink

Tanfolyamainkhoz az alábbi kedvezményeket biztosítjuk magánszemélyek részére*:

Beiratkozási kedvezmény: Ha a tanfolyam meghirdetett kezdési időpontját megelőzően beiratkozol, akkor tanfolyamonként akár 5-15 ezer Ft beiratkozási kedvezményt biztosítunk. Ez akkor is él, ha nem jelensz meg a beiratkozáson, de az iratkozási lapot részünkre megküldöd, a tanfolyami díj első részletének befizetéséről szóló igazolást pedig szintén a tanfolyam megkezdéséig megküldöd számunkra elektronikus, vagy postai úton.

Az órakedvezmény Te is kiszámolhatod az alábbiak szerint:

Tanfolyam időtartama Kedvezmény
100 óra alatt nincs
101-300 óra között 5 ezer Ft
301-1000 óra között 10 ezer Ft
1001 óra felett 15 ezer Ft

Egyösszegű befizetés: Amennyiben a teljes tanfolyami díjat befizeted legkésőbb a beiratkozás napját követő 10 napig, akkor él az egyösszegű befizetés kedvezmény, ami a tafolyami díj 5 %-a. A pontos összeg kalkulálásához kérd kollégáink segítségét. Jelen kedvezmény kizárólag a 100 óra feletti tanfolyamokra vonatkozik!

"Még egy ember" akció: Ajánld képzéseinket barátaidnak, ismerőseidnek, családtagjaidnak. Amennyiben beiratkozás után hozol még egy embert a képzésre, akkor a tanfolyami díjból 10 % kedvezményt biztosítunk Neked! A kedvezményt maximum két fő után veheted igénybe, és akkor kerül érvényesítésre, ha az általad hozott résztvevő(k) a tanfolyamunkra beiratkozik és befizeti a tanfolyami díj első részletét.

GYES,GYED kedvezmény: minden kismamának, aki igazolást hoz arról, hogy GYES-en illetve GYED-en van, tanfolyami díj összegéből 10% kedvezményt biztosítunk!

Havi részletfizetés: Ennek a kedvezménynek a választásával a tanfolyami díjat havi részletekben térítheted, így nem kell egyszerre nagyobb összeg befizetésére félretenned.

*A fenti kedvezményeket kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe. Amennyiben vállalkozásként kíván beiskolázni munkatársat, kérjen tőlünk árajánlatot az info@minerva90.hu elérhetőségen keresztül. A fenti kedvezményeket kizárólag a tanfolyami díjakból lehet érvényesíteni, tehát a vizsgadíjakra nem vonatkozik. Egy jelentkező egy tanfolyamra a fentiek közül összesen maximum két kedvezményt érvényesíthet.