Adatvédelmi nyilatkozat

www.minerva90.hu weboldal üzemeltetője, a Minerva 90 Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft. ezúton szeretné tájékoztatni felhasználóit az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról!

 

Adatkezelő legfontosabb adatai
  • Neve: Minerva 90 Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft.
  • Székhelye: 8000 Székesfehérvár, Móri u. 16.
  • Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000545/2014
  • Adószáma: 11601069-1-07
  • Cégjegyzék száma: 07-09-005758
  • Statisztikai számjele: 11601069-8559-113-07
  • Képviselője: Mahler Balázs ügyvezető

Kezelt adatok

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon azonban fellelhetőek olyan szolgáltatások is, melyek igénybevétele regisztrációhoz kötött, tehát szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására (Pl.: Hírlevelünkre való feliratkozás vagy Online jelentkezés). Ezen esetekben, illetve érdeklődő levelek küldésekor automatikusan a levelezési rendszerünkbe bekerült adatok esetén az Ön által megadott adatokat a Minerva90 Kft. (és cégcsoportján belül szereplő iskolák: Ybl Miklós Pénzügyi és Számviteli Szakközépiskola, Stúdió Nyelviskola, Junior Nyelvi Óvoda) szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá!
 
Kérésére a Minerva90 Kft. minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatokról, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését. A fentiektől eltérő célból végzett adatkezelést a Minerva90 Kft. csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával végezheti, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki a cégcsoportunk iskoláin kívüli felhasználásra harmadik személynek, annak személyes adatait!
 
Jó ha tudja, hogy rendszerünk minden regisztrált felhasználóról tárolja az önkéntesen megadott adatokon kívül az IP címet, böngésző és operációs rendszer adatokat, melyeket a cégcsoportunk iskoláin kívüli harmadik félnek csak hatósági utasítás esetén ad ki!
 

Adatok felhasználása, hírlevelek

A Minerva90 Kft. saját hírleveleinek (és cégcsoportján belül szereplő iskolák hírleveleinek: Ybl Miklós Pénzügyi és Számviteli Szakközépiskola, Stúdió Nyelviskola, Junior Nyelvi Óvoda) kiküldése céljából felhasználhatja a felhasználó által megadott adatokat, azonban lehetőséget biztosít az egy kattintással történő leiratkozásra! Tehát a honlapunkon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban pedig vállalkozásunk tevékenységének fejlesztéséhez, illetve tájékoztatási célzattal használjuk fel. 
 
A listáról a hírleveleink alján található leiratkozásra kattintással bármikor leiratkozhat, probléma esetén pedig kérjük lépjen kapcsolatba velünk telefonon, vagy az info@minerva90.hu email címen!
 

Adatbiztonság 

A Minerva90 Kft. garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli!
 
A Minerva90 Kft. nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek, vagy rendszereibe regisztráló felhasználók személyes adatainak védelmére! Amennyiben Ön honlapunkon keresztül bármilyen formában személyes adatokat ad meg (Pl.: Hírlevelünkre való feliratkozás vagy Online Jelentkezés), abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a Minerva90 Kft. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa, felhasználja és kezelje! 
 
A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. 
 

Adatbiztonsági irányelveink röviden

  • A nyilvántartott adatokat a cégcsoportunk iskoláin kívüli felhasználásra harmadik személynek nem adjuk ki!
  • Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük!
  • A hírlevélről való leiratkozásra és a rendszerből való törlésre lehetőséget biztosítunk!
Amennyiben olyan kérdése lenne, amelyre ezen Adatvédelemi Nyilatkozat oldalunkon nem kap választ, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken